top of page
Vinter sne

Glatførebekæmpelse

Lad os hjælpe dig med vintersikringen. Pålidelig snerydning og saltning af alle udearealer - Vi tilbyder professionel glatførebekæmpelse for sikkerhed hele vinteren.

Vintersikring: Effektiv Snerydning & Glatførebekæmpelse

Når vinteren rammer, er det afgørende at sikre tryghed og sikkerhed på veje, stier, fortove, parkeringspladser og andre udearealer. Vores omfattende tjenester inden for snerydning og glatførebekæmpelse er udarbejdet til at holde dine omgivelser sikre uanset vejret.

Professionel Snerydning

Hos Pilgaards Ejendomsservice tilbyder vi professionel snerydning og glatførebekæmpelse, der sikrer, at alle udearealer forbliver fri for sne.

Vi har et erfaren nat- og morgenfrisk team, til at klare opgaven med snerydning og saltning. Vi monitorerer vejret 24/7 og baserer alle vores udkald på nyeste data fra pronogserne. 

Kontakt os for professionel vinterservice og få et uforpligtende tilbud her.

Regler om Glatførebekæmpelse

Hvad siger reglerne omkring glatførebekæmpelse?

Reglerne i Danmark for snerydning og saltning er enkle: Fortove foran din ejendom skal være sikker at færdes på fra kl. 07:00 - 22:00. Det betyder at du skal fjerne sne og bekæmpe glatføre ved hjælp af salt, sand eller grus, dit ansvarsområde starter fra de første 10 meter fra skellet. Kravene gælder med visse undtagelser, såsom for ejendomme beliggende på gågader e.l.

Kontakt os for Vintersikring

Lad os tage hånd om vintersikringen, så du kan fokusere på andre vigtige opgaver. Kontakt os i dag for en skræddersyet løsning, der passer til dine behov.

 

Vi er her for at sikre, at dine udearealer forbliver sikre og tilgængelige hele vinteren igennem.

Sne
Bestil en uforpligtende snak om snerydning

Udfyld formularen og bliv kontaktet via telefon.

Tak for din besked! Du hører fra os snarest muligt :-)

bottom of page