top of page
Skruetrækkersæt

Ejendomsservice

Pilgaards Ejendomsservice sikrer effektiv drift og vedligeholdelse af din ejendom. Vi tilbyder en bred vifte af ejendomsservices, og har du brug for hjælp til en specifik opgave, kan du være helt sikker på, at vi kan hjælpe dig.

Vi hjælper også med arbejde som ejendomsinspektør, med ansvar for renovering og reetablering af lejligheder.

Ejendomsservice

Tilsyn med ejendommens drift, varmecentral samt udarbejdelse af ELO-rapport. Vi tilbyder også syn af lejligheder, udfyldelse af skadesrapporter, hjælp til bestilling samt opsætning af hårde hvidevarer.

Rengøring

Vi tilbyder håndtering af alt lige fra trappevask til slutrengøring af lejligheder. Herunder også rydning af loftrum og kælderrum.

Reparationer

Tilkald, kontakt og opsyn med håndværkere. Samt udførsel af små reparationer.

Grøn Service

Vi tilbyder professionel grøn service og sikrer velholdte udendørsarealer. Vores service omfatter alt fra anlæg og vedligeholdelse af græs og beplantninger til beskæring af buske og træer, hækklipning og oprydningsopgaver.

Snerydning & Saltning

Vi hjælper med glatførebekæmpelse, og udfører alle typer af vintersikring.

 

Læs mere om vores vinterservice her.

Algebehandlig

Forlæng levetiden og forbedrer udseendet via algebehandling. Vi tilbyder facaderens og fliserens for at opretholde et flot udseende og undgå potentielle skader.

Sæsonarbejde

Vi hjælper gerne med op- og nedtagning af lys til jul.

Termografering

Termografi er en teknologi, der hjælper med at identificere varmetab og andre isoleringsproblemer. Det er en af de mest effektive metoder til at evaluere bygningers energieffektivitet.

Læs mere om termografering her.

Adresse

Taksvej 30, 7400 Herning

Tlf. nr.

Email

CVR

30694961

bottom of page